View Collection

FALL 2023

BEDRIJFSEVENTS

Uw klanten in de watten leggen op een chique evenement. Uw werknemers bedanken voor de inzet van het voorbije jaar met een charmant personeelsfeest. Uw medewerkers met hun gezin uitnodigen op een origineel Sinterklaasfeest. Een belangrijke meeting opwaarderen met een verzorgde lunch of diner. Aanleidingen genoeg in uw bedrijf om te vertrouwen op een cateringpartner met ervaring.

Waarom bedrijven kiezen voor Repas Catering?

Zorgeloos gasten ontvangen  
Met de hulp van Repas Catering wordt ook uw bedrijfsevent een stressloze ervaring. We stellen u onze Repas cateringformules voor, sturen bij naar uw wensen, en werken samen met betrouwbare partners. Zowel in een feestzaal elders in België, als bij u in het bedrijf. Ook tijdens het feest nemen we de praktische organisatie uit uw handen, zodat u de relatie met uw gasten kan onderhouden.

Totaalaanpak op maat van uw wensen
Van de menukeuze tot logistieke ondersteuning en tafeldecoratie: het Repas Catering team verzekert u een betrouwbare service. Onze medewerkers zetten hun vakmanschap en liefde voor het koken in voor het welslagen van uw evenement.   

In de kijker: serveer eens Tapas auténticas
Uw gasten hebben niet altijd de tijd om een hele avond uit te trekken voor uw evenement. De Repas tapasformule speelt er handig in op. Haal de ongedwongen sfeer van een Baskische tapasbar naar uw bedrijf en verras uw genodigden.

 

RECEPTIE

Verwen uw gasten met de verrassende cocktailhapjes van Repas Catering bij aankomst op uw bedrijfsfeest. Of biedt uw medewerkers, journalisten en zakenrelaties een extraatje aan tijdens een belangrijke bedrijfsactiviteit.

MENU AAN TAFEL

Een meergangen diner aan tafel met verfijnde gerechten tot in de puntjes verzorgd door onze ervaren chefs. Per seizoen werken we nieuwe gerechten uit met respect voor de producten, onze chefs werken ook met plezier à la carte iets voor u uit. Of het nu voor een zakelijk diner, een personeelsfeest of een andere gelegenheid is, een menu aan tafel brengen we bij Repas Catering steeds tot een succes.
Ook voor het gepaste meubilair en de aankleding vindt u in ons de geschikte partner.

 

BBQ

Een gesoigneerde barbecue met kwaliteitsvlees, vergezeld van originele salades en vers brood, valt in de smaak bij uw zakelijke relaties. Repas Catering is gespecialiseerd in barbecuebuffetten. Zowel bij zomerse temperaturen op een originele outdoor locatie als in de winter in een charmante feestzaal.

Ontdek de voordelen  

- De keuze voor een barbecue cateringformule is vriendelijk voor het budget     van uw bedrijfsfeest. Zonder afbreuk aan onze totaalaanpak.

 

- De sfeer van uw evenement is ongedwongen en laat informele omgang           toe. Een persoonlijkere manier van praten kan leiden tot een betere relatie     in de toekomst.

 

- Onze barbecueformules presenteren enkel topingrediënten: Kigncrab met tijm en hoeve boter, Côte à l'os "USA style" of Breydelspek met tijm en honing.

 

BUFFET

Als ervaren cateraar verzorgt Repas Catering uw koude en warme buffetten volgens het ritme van uw bedrijfsevent. Zowel bij een staande als een zittende setting stemt één van onze buffetformules zeker overeen met uw smaak en budget. We bieden een grote keuze maar staan open voor aanpassingen naargelang uw wensen.

Ontdek de vele buffetformules

- Een koud buffet in klassieke of luxe uitvoering, of een gemengd buffet           met warme en koude gangen: verfijnde gerechten uit de klassieke Franse       keuken, aangevuld met zuiderse tinten en eigentijdse ingrediënten

 

- Show cooking bij een gemengd buffet van koude en warme gerechten:           breng het culinaire niveau van uw bedrijfsfeest naar een hoger niveau door     live cooking door één de Repas Catering topchefs.

 

*Alle buffetformules worden geserveerd met een uitgebreid assortiment broodsoorten en dressings.

 

DESSERTENBUFFET

Verwen uw gasten met de dessertformules van Repas Catering. Of geef uw genodigden een afsluiter om nooit te vergeten alvorens ze huiswaarts keren. Bij een dessertbuffet adviseren we een standaard drankassortiment, mogelijks aangevuld door uw persoonlijke keuze.

 

DRINKS

De catering van uw evenement is soms compleet met een goed glas wijn of water en frisdrank. Maar bij andere momenten mag het iets meer zijn.

Repas Catering biedt voor elke gelegenheid de ideale drankenformule. Een uitgebreid thee-assortiment, rasechte koffie, de ideale wijn uitgekozen door onze sommeliers. In onze catalogus kan je alle formules consulteren en de gewenste aanpak uitkiezen.

 
 

Contact