LEARN MORE

PRIVÉ FEESTEN

Belangrijke gebeurtenissen in het leven gaan gepaard met lekker eten en een goed glas. Een degelijke traiteur maakt van uw trouw-, communie-, of verjaardagsfeest een complete ervaring. Het is dan ook zinvol om voor één van onze traiteuroplossingen te kiezen. Zowel op locatie als gezellig bij u thuis.

Waarom mensen Repas Catering verkiezen?

Relaxed feest vieren 
Met de hulp van Repas Catering wordt ook uw levensmoment een onvergetelijke herinnering. We bezorgen u en uw genodigden een prachtige belevenis, waarbij u van elke minuut geniet. Zowel op een feestelijke locatie, als intiem bij u thuis.

Totaalaanpak op maat van uw wensen
Van de menukeuze tot logistieke ondersteuning en tafeldecoratie: het Repas Catering team verzekert u een betrouwbare service. Onze medewerkers zetten hun vakmanschap en liefde voor het koken in voor het welslagen van uw feest.

 

FAMILIE- EN VERJAARDAGSFEEST

De hele familie of een ganse vriendengroep ontvangen vergt heel wat voorbereiding. Repas Catering verlicht uw zorgen en maakt van uw festiviteit een aangename ervaring. Naast originele gerechten, nemen we ook de verdere sfeerschepping voor onze rekening door tafeldecoratie en tiptop bediening.

U heeft een ruime keuze aan traiteurformules om uw familie en vrienden in de watten te leggen: van warme en koude buffetten met cocktailhapjes en desserts, tot een zomer- of winterbarbecue, tot een gevulde tapasavond.

COMMUNIE-LENTEFEEST

Viert u dit voorjaar de eerste of plechtige communie of lentefeest van uw zoon of dochter? Vertrouw op de traiteuroplossingen van Repas Catering voor een zorgeloze dag. Ons team prikkelt alle zintuigen van uw gasten: niet alleen de smaakpapillen, maar ook het oog krijgt heel wat moois. En ook u kan zorgeloos meegenieten van deze grote dag.

 

TROUWFEEST

Repas Catering organiseert uw huwelijksfeest tot in het kleinste detail en volledig op maat van uw wensen. We staan garant voor al uw zorgen: de ideale locatie of opstelling bij u thuis, logistieke ondersteuning, verzorgd personeel en natuurlijk heerlijke gerechten met aangepaste wijnen en tafeldecoratie.

U heeft een ruime keuze aan traiteuroplossingen om uw gasten te verwennen en zelf zorgeloos te genieten van elke liefdevolle minuut: van menu aan tafel , warme en koude buffetten in staande en zittende setting, tot een zomer- of winterbarbecue, tot een gevulde tapasavond. Ook stemmen we de menu af op uw maat: van een culinaire reis rond de wereld van uw droombestemmingen, naar trendy gezonde gerechten, tot klassieke Franse keuken.

 

JUBILEUM

Repas Catering organiseert uw jubileumfeest tot in het kleinste detail en volledig volgens uw wensen. We staan garant voor al uw zorgen: de ideale locatie of opstelling bij u thuis, logistieke ondersteuning, verzorgd personeel en natuurlijk heerlijke gerechten met aangepaste wijnen en tafeldecoratie.

U heeft een ruime keuze aan traiteuroplossingen om uw gasten te verwennen en zelf zorgeloos te genieten van elke liefdevolle minuut: van warme en koude buffetten in staande en zittende setting, tot een zomer- of winterbarbecue, tot een gevulde tapasavond. Ook stemmen we de menu af op uw maat: van een culinaire reis rond de wereld langs alle bestemmingen waar u samen op reis ging, naar trendy gezonde gerechten, tot klassieke Franse keuken.

 

TUINFEEST

Met de lente in zicht kriebelt het om een tuinfeest te organiseren? Vertrouw op Repas Catering voor de inkleding en catering van uw feest.

U heeft een ruime keuze aan traiteurformules, aanpasbaar volgens uw wensen en budget: een feest in uw eigen huis of tuin, of op een prachtige feestlocatie. In een zittende of staande setting. Een culinair buffet met keurige bediening, of een lossere sfeer met barbecue of tapas.

THEMA FEEST

Een ‘oktoberfest’ Een paella-avond? Een Mexicaanse fiësta? Repas Catering denkt graag met u mee. We nemen het gehele concept van uw favoriete thema onder de loop.

U kiest de ideale traiteurformule uit volgens uw smaak en budget. Repas Catering stelt het menu volledig samen met aangepaste decoratie, en gaat op zoek naar de perfecte locatie. Dat wordt een memorabel feest!

 
 
 

Contact