top of page
20190622_180645.jpg
LEARN MORE

PRIVÉ FEESTEN

Bij het vieren van belangrijke gebeurtenissen kan lekker eten en een goed glas niet ontbreken. Repas Catering zorgt ervoor dat de totaalervaring van jouw feest klopt. Elk verhaal is uniek en wordt daarom met de nodige zorg aangepakt. Repas Catering gaat een uitdaging niet uit de weg en zoekt samen met jou met plezier naar de perfecte formule. The sky is the limit!

Met de hulp van Repas Catering wordt ook jouw event een onvergetelijke ervaring. Hieronder lees je meer over de verschillende services die Repas Catering aanbiedt. Zelf een leuk concept uitgedacht? We'd love to hear it! 

 

Van de menukeuze tot logistieke ondersteuning en tafeldecoratie: het Repas Catering team verzekert jou een betrouwbare service. Ons team zorgt er graag voor dat je 100% kan genieten van een onvergetelijk feest. 

COMMUNIE-LENTEFEEST

De communie van zoon of dochter is een dag om nooit te vergeten.

Repas Catering garandeerd een vlekkeloos communie- of lentefeest waarbij je met volle teugen kan genieten, zonder kopzorgen. De opbouw van de locatie gebeurt met behulp van onze partners en wordt tot in de puntjes verzorgd.

Op basis van jouw voorkeuren gaan onze chefs met plezier aan de slag en werken ze een gepast menu uit dat zowel jou als je gasten aangenaam verrast.

Communie en Lentefeest

TROUWFEEST

Een dag als deze ervaar je maar één keer en verdient dus de nodige voorbereidingen. Tot in het kleinste details luistert Repas Catering met plezier naar jouw wensen en dromen voor deze onvergetelijke dag. Zelf al een locatie in gedachten of nog hulp nodig bij het zoeken van de juiste venue? Repas Catering komt met plezier naar de locatie van jouw dromen of voorziet je van gevarieerde venues. Daarnaast zorgt opgeleid personeel voor een vlot verloop van de avond. 

 

De keuze aan traiteuroplossingen spreekt tot de verbeelding: van menu aan tafel, warme en koude buffetten in staande en zittende setting, tot een gezellig sharingconcept  of een zomer- of winterbarbecue. Ook de menu wordt afgestemd op maat: van een culinaire reis rond de wereld, naar trendy gezonde gerechten, tot de klassieke Franse keuken. We like a challenge!

Trouwfees

SHARING IS CARING

Onder het motto sharing is caring voorziet Repas Catering leuke sharing formules waarbij je samen geniet van een gevarieerd aanbod. Niets is gezelliger dan samen tafelen en genieten van gastronomische gerechtjes die je met je gasten kan delen. 

WhatsApp Image 2021-05-06 at 17.16.27.jpeg
Sharing

TUINFEEST

Krijg jij bij mooi weer automatisch zin om je vrienden en/of familie uit te nodigen voor een tuinfeest? Repas Catering werkt met plezier jouw event uit en denkt aan alle nodige aspecten. Aan de hand van jouw noden en wensen zorgt het Repas team voor de volledige inkleding van een memorabele dag. Sit back, relax and we take care of the rest!

Tuinfeest

Contact

Contact
bottom of page